LINE-UP

🇳🇱 Peters Feestje / 🇩🇪 Stimmung mit Peter

 

Der Peter is een van de meest gevraagde en authentieke Duitse Schlager entertainers in Nederland.
Zijn show is een gevarieerd, maar vooral een interactief programma. Gehuld in onvervalste Duitse klederdracht, zoals de supersexy ‘Lederhose’, zet hij de zaal iedere keer weer op z’n kop!

Der Peter brengt het Duitse repertoire als geen ander. Zing mee met de welbekende Duitse Schlagers ‘Du’, ‘Festival der Liebe’, ‘Heidi’ en andere daverende hits in medley vorm.

🇳🇱 Gebroeders Rossig / 🇩🇪 Gebrüder Rössig

 

Na het grote succes van ‘DE FEESTHIT’ Hallo Allemaal in 2018 en de Alie Exprezz in 2019 zijn de Gebroeders Rossig niet meer weg te denken uit het nationale en internationale feestcircuit.

Met de enige zingende eeneiige vierling van Nederland in huis ben je zeker van feest. De broers Ronnie, Tonnie, Sjonnie en Donnie brengen gezellige meezingers, zorgen voor een sprankelende en humoristische performance op de bühne.

🇳🇱 Thorsten van Lippe Biesterfeld / 🇩🇪 Thorsten von Lippe Biesterfeld

 

Schlager zanger en komiek, beter bekend als Der Blonde Engel. Geboren in Mönchengladbach (D) en toen al beschikte hij over zijn befaamde goldene stimme.

Thorsten neemt je tijdens zijn optreden mee terug in de tijd met zijn Goldene Hitmix; bekende schlagers zoals Fiesta Mexicana, Ein Festival der Liebe en viele, viele andere superhits passeren de revue tijdens zijn ramba samba party!

🇳🇱 Rodel Rob / 🇩🇪 Rodel Rob

 

(Te) strak in het pak, flitste hij jarenlang over de rodelbaan. Dat waren nog eens tijden…. Nu echter, in de herfst van zijn sportieve carrière, heeft hij zijn rodel aan de wilgen gehangen en is hij een heel andere weg in geslagen. Rodel Rob is te boeken mit seinem super spitze schnelle Schlager Show. Dé Après-Ski 3.0. sensatie in binnen- en buitenland!

Rob schoot ooit als een rode lichtflits aan je voorbij op de baan, maar op het podium kun je tijdens een optreden echt niet om hem heen. Hij zet de hele tent auf z’n Kopf! Meezingen met de bekendste Duitse Après-Ski hits, verpakt in te gekke medleys en meedoen met de mafste dansjes. In zijn fantastische Rodel outfit en met als vaste uitrusting een Co2 gun en een confetti shooter wordt het gegarandeerd feest!

🇳🇱 Alpenzusjes / 🇩🇪 Alpenschwestern

 

Chantal en Kirsten zijn zelf twee feestnummers die ervan houden om samen de tent op z’n kop te zetten en er een feest van te maken . Niks is te Gek, met hun feestmuziek maken ze het publiek “Helemaal Dol” !

Zing mee met de hits… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen!

🇳🇱 Hossa Hossa Hossa / 🇩🇪 Hössä Hössä Hössä

 

Hossa Hossa Hossa is een in 2016 opgerichte 7-koppige Schlager– und Wiesnband uit het Noord-Hollandse Kennemerland. De band speelt een aanstekelijke mix van overbekende Duitse en Oostenrijkse schlagers, Oktoberfest klassiekers, Neue Volksmusik, Neue Deutsche Welle en wat roemruchte Aprés Ski-hits.

Het brede repertoire van Hossa Hossa Hossa bestaat uit muziek van o.a. Heino, Rex Gildo, Udo Jürgens en Nena, maar ook van moderne muzikanten als Hubert von Goisern en Die Troglauer Buam e.v.a.

🇳🇱 DJ Matte Frazzie / 🇩🇪 DJ Matti Fritzie

 

Matte Frazzie, geboren als Erik van Rossum (7 juni 1989) wist al vroeg dat hij DJ wilde worden. Erik is een voetballiefhebber en zijn DJ naam is dan ook afgeleid van een voetballer. Matte Frazzie zijn signature is natuurlijk zijn pet. Hier staat de tekst MF23CBS op, wat duidt op zijn artiestennaam.

Het brede repertoire van Hossa Hossa Hossa bestaat uit muziek van o.a. Heino, Rex Gildo, Udo Jürgens en Nena, maar ook van moderne muzikanten als Hubert von Goisern en Die Troglauer Buam e.v.a.